1 maart 2020, km: 18, onverhard: 60%, horeca onderweg: ja, honden: welkom, aanmeldingen: 1.
Het wandelspoor Deventer-Olst. "Deze prachtige wandeling voert via het Oude en Nieuwe Plantsoen Deventer uit en via de landgoederen Nieuw Rande, De Haere, 't Nijendal en Groot Hoenlo, met een viertal fraaie landhuizen, en dan langs de Aardehuizen en een historische begraafplaats en door het centrum van Olst naar het station."
Nadere reisinfo later.
Aanmelden bij Gijs.
GPX track.

========================================================================

15 maart 2020, km: ?, onverhard: ?, horeca onderweg: ?, honden: ?, aanmeldingen: ?.
Aanmelden bij ?.
GPX track.

29 maart 2020, km: ?, onverhard: ?, horeca onderweg: ?, honden: ?, aanmeldingen: ?.
Heel-eind-over-de-Veluwezoom etappe 07 van Beekbergen naar De Echoput (restaurant en bushalte) aan de provinciale weg Apeldoorn-Amersfoort.
De wandeling begint om 11:10 bij bushalte De Smittenberg in Beekbergen (horeca) en gaat via bossen, een paar heideveldjes, meer bossen, het dorpje Hoog Soeren (horeca) en nog wat bossen naar de afsluitende bushalte. Tussen Beekbergen en Hoog Soeren zijn we noodgedwongen zelfvoorzienend, zorg dus voor eten/drinken en iets om op te zitten.

OV naar Beekbergen en vanaf De Echoput.
Vanaf busstation Apeldoorn (naast NS station) vertrekt om 10:54 Syntus bus 91 richting Arnhem, uitstappen bushalte de Smittenberg om 11:08.
Aan het eind van de wandeling vertrekt vanaf bushalte De Echoput 2x 's uurs, om x:10 en x:40, Syntus bus 102 naar Apeldoorn (bus)station.
Automobilisten kunnen wellicht een pooltje maken met auto's aan begin en eind, het is 12,5 km van Echoput naar Smittenberg.
Aanmelden bij Rob.
GPX track.

12 april 2020, km: ?, onverhard: ?, horeca onderweg: ?, honden: ?, aanmeldingen: ?.

Aanmelden bij ?.
GPX track.


Wandellinks    
Trek 11 Wandelen in Nederland Wandelzoekpagina, wandelen in Nederland